Schrijver Chen Yongsong: Voorbereiding op de Aanklager, ik heb me meer dan 300 artikelen in China opgenomen

Schrijver Chen Yongsong: Voorbereiding op de Aanklager, ik heb me meer dan 300 artikelen in China opgenomen

Changjiang Daily, Dashang, 13 december (Reporter Zhang Weina) Schrijver Chen Yongsong ontving het interview met Changjiang Daily-verslaggevers op 12 december dat hij bereid is om het Chinese kennisnetwerk van meer dan 300 artikelen te vervolgen.

De Yangtze-rivier heeft dagelijks gemeld dat "meer dan 100 artikelen door China werden ontvangen om alle slachtoffers van de hoogleraar 90 yuan te verzamelen om meer dan 700.000" te winnen. "

Op de 10e legde een vriend de 89-jarige gepensioneerde hoogleraar Zhongnan University of Finance en Economics, ik zou Chen Yongsong willen geven, de nieuwsverlichting van China’s kennisnetwerk, en de nieuwsverbinding, die wordt betaald aan Chen Yongsong , gevraagd of zijn artikel ook in China was opgenomen, en ondersteuning Chen Yongsong Professor Zhao is dezelfde rechten. Chen Yongsong was niet vreemd voor China.

Eerder, vanwege de behoeften van het boek, gebruikte hij het Chinese kennisnetwerk om de recensenten te vinden om commentaar te geven op onze eigen artikelen. "Ik heb gedownload, een of twintig dollar, meer dan 30 yuan betaald." Hij via China’s kennisnetwerk , er zijn meer dan 300 artikelen van China, en de meesten van hen zijn niet door hem bereikt en sommige artikelen hebben honderden keren bereikt. "De oude professor heeft meer dan 100 artikelen in een totaal van meer dan 300 artikelen, ik heb meer dan 300 artikelen, je zei dat ik niet kan vechten (rechtszaak)? Hoe alles (Get) spelen." Op dezelfde dag, Chen Yongsong stuurde een vriend Circle op Wechat: Oude hoogleraar vervolgde om meer dan 700.000 te weten, het kennisnetwerk omvatte me meer dan 300 artikelen, hoeveel kan ik betalen? Wie heeft me geholpen om deze rechtszaak te spelen? "Net als de oude professor zijn er veel auteurs, maar de meeste mensen voelen zich problemen, willen niet gaan verdedigen." Chen Yongsong stuurde een vriend Circle op Wechat, al snel hebben sommige vrienden hem een ??advocaat aanbevolen.

Chen Yongsong vertelde de Changjiang-dagelijkse reporter, en advocaten zijn met hem mee gegaan. Hij heeft voorbereid op het Chinese kennisnetwerk. "Hoe het artikel in je eigen platform te verzamelen zonder de oude professor, dit is niet wat diefstal is. ‘Chen Yongsong vroeg de Chinezen om de appel in het interview te kennen, en de appel van anderen, hij kreeg zijn eigen mand om te verkopen, deze regel? Het mag niet zijn. Voor dit soort gedrag in China is Chen Yongsong boos. "Elke dag betalen sommige mensen voor de artikelen van de auteurs, weten dat het netwerk enorme voordelen heeft, maar de auteurs kregen niet alleen de ontwerpvergoeding, zelfs niet op de hoogte.

"Chen Yongsong zei: Dit is een" Geen van de Wanli "-activiteiten. Op de avond van de 10e, China Zhiwang Yingcai" China Academic Journal (CD-versie) "Electronic Magazine Co., Ltd. Public Response: Help Luister naar juridische experts , Geleerden en de meningen en suggesties van het uitgeversbureau, strikt relevante wetten, voorschriften en beleidseisen implementeren en hebben een probleem met academische redactionele publicatie-eenheid, het probleem op te lossen. Veel ge?nterviewde experts hebben dagelijks de verslaggever van de Yangtze-rivier geaccepteerd Ik hoop dat het Knowledetwerk van China zo snel mogelijk kan halen. Rectificatiemaatregelen.

In 1956 is Chen Yongsong lid van het Chinese People’s Association Committee, een eersteklas schrijver en een roman, een Lu Xun Literature Award, een Chinese Novel Society Award, en nieuwe maandelijkse romans, "roman geselecteerde romans", "roman Geselecteerd journaal ", People’s Literature Award, oktober Literature Award, Beijing Literature Award en andere onderscheidingen, gepubliceerd lange romans" Forest Silent Silent "" The Soul "" Hunter Peak "meer dan 100 delen.