Shanghai heeft meer onzichtbare infecties toegevoegd, hoe te controleren? Shanghai Health Committee reageerde

Shanghai heeft meer onzichtbare infecties toegevoegd, hoe te controleren? Shanghai Health Committee reageerde

People’s Network Shanghai 6 maart (Dong Zhiwen) Op 6 maart hield Shanghai een nieuwe coronaire pneumonie-epidemische preventie en controle-persconferentie. Directeur van het gezondheids- en gezondheidscomité van Shanghai, Yan Jingley, plaatsvervangend directeur van de burgerzaken Bureau, Zeng Qn, Wang Hongwei, plaatsvervangend directeur van Xuhui district, introduceerde de relevante situatie.

Er zijn meer niet-symptoominfecties in Shanghai, en Shanghai heeft een niet-symptoominfectie in elk district en hoe te controleren? Hebben ze het risico van communicatie? Yan Jingray zei dat recent iedereen meer onzichtbare infecties in Shanghai heeft.

Eén is de eigen kenmerken van de O’KKAN-variabiliteit, waardoor veel ge?nfecteerde mensen als onregelmatig worden veroorzaakt. De tweede is dat de grootschalige bevolking ge?mmuniseerd is en de immuniteit wordt verbeterd in de bevolking. Yan Jingley introduceerde dat er geen symptomen, er geen symptomen zijn, geen symptomen en tekenen zoals faryngeale pijn, koorts, vermoeidheid, droge hoest, olfactorische vermindering, zonder CT-beeldvormende kenmerken, maar nieuwe kroonvirus nucle?nezuurdetectie is positief. Yan Jing, zei dat de Shanghai-beslissingsvrije infectie strikt wordt uitgevoerd in overeenstemming met de nationale normen, eenmaal gediagnosticeerd als niet-symptomen, gedurende 14 dagen van isolatie medische waarneming, en continue nucle?nezuurdetectie is negatief, de isolatie medische observatie worden vrijgegeven.

Volg vervolgens de relevante vereisten gedurende 14 dagen om gezonde opmerkingen te isoleren. Yan Jingyei zei dat asymptomatische infecties ook infectiviteit hebben, dus volgens de relevante nationale vereisten, de sessage van niet-symptomatisch onderzoek en populaties met een hoog risico en bijbehorende plaatsen worden gecontroleerd.

De nauwe contacten en secundaire lijmen van infecties in Frofamia, dezelfde maatregelen nemen dezelfde maatregelen met de nauwe contacten van gediagnosticeerde gevallen en de secundaire volwassenen. (Editor: Dong Zhiwen, Xuan Zhaoqiang) Delen Laat meer mensen zien.