Samsung pool museum passagier

Samsung pool museum passagier

  Op 3 april ging het Samsungdu-museum het museum in het museum in, meer dan 10.000 kijkers in het museum, en het ticket-inkomen was 10.000 yuan, en de eerste dag van het Qing Ming-festival in 2019 steeg respectievelijk met 383%, respectievelijk 386%.

  "Op ongeveer 9 uur ‘s ochtends was ik op het toneel, na de uitgaven van het publiek vorige week, het bronzen museum oorspronkelijk gesloten. Op de site, de ge?ntegreerde hal en de Bronze Hall stromen als een streep." Samsung-stapel Museum Chang Zhu YIRONG heeft ge?ntroduceerd dat de basisweergave van het basistoonstellingsproject oorspronkelijk ge?mplementeerd uit 29 maart wordt uitgebreid naar de nationale dagvakantie. Om het ordelijke bezoek aan bezoekers te garanderen, worden de twee tentoonstellingszalen van het museum ge?mplementeerd door de meeste tot 2000 personen in de hal. Samsung-stapel van toerisme tropisch vuur in Guanghan Hotel Catering Accommodatie.

Een hotel ligt op slechts 10 minuten lopen van de stapel van Samsung, die bijna elke dag is. Een ander hotel is om de Samsungan-cultuur te implanteren, die is gerangschikt met een bronzen masker als een prototype, verkocht met Samsung’s stapel elementen en goede voordelen. (Reporter Wu Ping Wu Xiaoling).