Sanshan Economic Development Zone Hof Hield Informatie Publicity Research Work Conference Zhongan Online Wuhu Channel Wuhu Nieuws Wuhu Informatie

Sanshan Economic Development Zone Hof Hield Informatie Publicity Research Work Conference Zhongan Online Wuhu Channel Wuhu Nieuws Wuhu Informatie

  Om de algehele bevordering van de algehele informatie publiciteit en onderzoekswerkzaamheden te bevorderen, heeft de totale toename van 5 november, het Hof van Wuhu Sanshan Economic Development Zone een bijeenkomst van informatiebeschrijvingen en onderzoek gehouden.

De bijeenkomst werd gehost door de partijgroep, vice-president Gu Xinchang, de secretaris van het feest, en de decaan Wang Wenping woonde de vergadering bij en spreilde, de partijgroep, afdelingshoofd van de hele binnenplaats, het hoofd van de rechter, de rechter assistent. Tijdens de vergadering voerde de persoon die verantwoordelijk is voor de onderzoeksruimte voor het eerst een rapport over de ontwikkeling van het ziekenhuis voor 2021 informatie, publiciteit, onderzoek, zaak en het papierwerk. Het leiderschap van het ziekenhuis verzocht vervolgens het relevante werk. Ten slotte regelde Wang Wenping inzet voor de huidige publiciteits- en onderzoekswerkzaamheden voor de huidige en toekomstige rechtbank. De bijeenkomst benadrukte dat men het leiderschap van de organisatie moet versterken, de publiciteitsonderzoeken van de informatie hebben laten vertrouwen. Om de verantwoordelijkheid van de verantwoordelijke persoon te versterken die verantwoordelijk is voor de afdeling om de informatiebeschrijvingen en onderzoekswerk te begrijpen, regelt u de backbone-krachten om deel te nemen aan informatie-publiciteit en onderzoekswerkzaamheden, en actief de hoogtepunten, flitspunten en stevig aanmoedigen "Iedereen is het Informatie Propagandist "in andere politieagenten. Verantwoordelijkheidsbewustzijn, streven ernaar om een ??goed georganiseerde, alle deelname te cre?ren en een goede sfeer te hebben. De tweede is om de doelverantwoordelijkheid te verbeteren en de onderzoeksresultaten voor informatiepropaganda te plaatsen. Het is noodzakelijk om het informatie-publiciteits- en onderzoekswerksysteem verder te verbeteren, het werk van informatie en publiciteit en onderzoekswerk te verfijnen en het dagelijkse toezicht en de aanmoediging van informatiewerk te versterken, drukt u echt op de persconstructie, vaak aanmoediging.

De derde is om een ??uitstekend team te bouwen en deel te nemen aan de informatie-promotie en onderzoeksmacht. Het is noodzakelijk om de bouw van informatie- en publiciteitsteam te versterken, een reactieve, snelle en effici?nte informatie- en onderzoeksnetwerk op te bouwen en de communicatie en communicatie tussen informatiepropagandisten, tijdige feedback, nieuwe problemen die in de proef, nieuwe problemen tegenkomen, te versterken. Goed gedaan in informatie Het onderzoekswerk biedt mankracht en intellectuele ondersteuning.

De vierde is om de innovatie actief te verkennen en informatiebeschrijvingen te doen.

Het is noodzakelijk om de "rechtvaardigheid voor de mensen, justitie" en de functionele positie van de People’s Court stevig vast te houden, in combinatie met het Burgerlijk Wetboek van Burgerlijk Wetboek en "de People’s Court for the People" Special Action, actief nieuwe resultaten weergeven, Rechter’s nieuwe afbeelding en actief verkennen "de nieuwe vorm van PUFUTUM-propaganda, continu breidt de communicatie, geleiding, invloed en geloofwaardigheid van verschillende rechtbanken voort.

(Wang Mengyu).